AANKOOP - INKOOP - VERKOOP - VERHUUR & SCHATTING

van al uw panden: Woningen, villa’s, appartementen, gronden,...

 

IMMO VDL is uw vastgoedspecialist in de regio Schilde, Malle, Zoersel,...

Zoek in ons aanbod

Immo VDL in Antwerpen:

uw betrouwbare vastgoedmakelaar

 

Correcte schatting: de eerste bouwsteen

Voor immobiliën is een correcte prijsinschatting van onnoemelijk belang. U wilt uw huis niet onder de prijs verkopen, maar als koper wilt u al helemaal niet te veel betalen. En net hetzelfde als u gaat (ver)huren. Eddy Van den Langenbergh van Immo VDL zit er dankzij zijn ervaring in de vastgoedsector pal op: u (ver)huurt of (ver)koopt uw huis of appartement voor de marktwaarde van het moment. Contacteer hem alvast voor een gratis schatting.

 

Te huur of te koop: voortdurend nieuw aanbod

Op prospectie naar uw droomwoning of klaar om toe te happen? Houd de website van Immo VDL goed in het oog. Er verschijnen regelmatig nieuwe pareltjes op. De meeste woningen liggen in de provincie Antwerpen. Maar Immo VDL zet af en toe ook een verblijf aan de Belgische kust of in exotischer oorden als Frankrijk of Spanje in de kijker.

 

Grondige kennis van zaken

Als u een woning (ver)koopt of (ver)huurt, wilt u het liefst gespaard blijven van alle vervelende, administratieve beslommeringen. Eddy Van den Langenbergh en zijn zoon Frederik van Immo VDL zijn uw zorgen voor: met een degelijke boekhoudkundige, juridische en financiële vorming. Als goede huisvaders dragen ze uw vastgoed over.

 

Correcte prijsschatting van uw vastgoed en zorgeloze afhandeling van (ver)koop of (ver)huur? Contacteer Immo VDL!

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review